Excursies

Excursies op Ark 

Excursie Boeken voor een groep;

Wij verzorgen zowel weide- en erf vogel excursies, als Boerderij excursies. Dit doen wij voor diverse groepen.

Het natuurreservaat is uniek, in deze oude polder zijn er veel bijzonder vogels en dieren te vinden. Telescoop aanwezig voor een extra kijkje dichtbij. Er zijn extra verrekijkers aanwezig voor de jeugdigen, en er liggen weidevogel-zoekkaarten klaar. Ideaal voor grote groepen, met gemêleerd gezelschap.

Ontvangst kan in onze mini sky box, waar wij vertellen over onze biologische boerderij onder het genot van koffie / thee met wat lekkers, waarna we een boerderij wandeling doen en eventueel de polder in trekken.

Er is al mogelijkheid voor een excursie, incl koffie/thee/lekkers/limo, voor een groep tot 15 pers voor € 130.00 ex BTW. Duur 2 uur.

ZONDAGS GESLOTEN


 

* Bij een Bezoek aan Boerderij Ark, of Reservering, conformeert u zich aan onze Algemene Voorwaarden, zie www.boerderijark.nl


Screenshot_2016-11-06-22-18-09

 

Geplande excursies;

Weide- en erf vogel excursies 2023;

In de Nationale vogelweek kunt u 2 excursies vinden op Boerderij Ark;

11 mei 18.30 uur tm 20.30 uur.

13 mei 10.00 uur tm 12.00 uur.

We bekijken welke vogels er zoal te zien zijn op het erf en ook in het natuurgebied waarin Boerderij Ark ligt. Zo bekijken we de huiszwaluwkolonie, en de weidevogels. Ik vertel hoe wij het weidevogelbeheer uitvoeren & wat wij doen en laten op onze biologische melkvee bedrijf.

We zullen veel grutto’s, kievieten en tureluurs kunnen zien, slobeenden, krakeenden, wilde eenden. Ook zien we hier regelmatig ijsvogeltjes en roofvogels, zoals de buizerd en de zeearend.

We hebben een telescoop mee op de wandeling.  Inbegrepen zijn koffie, thee of limo.

Bijzonderheden; 

We starten in de kantine (sky box) boven in de stal, bereikbaar met trap. Indien er behoefte is aan een rolstoelvriendelijke en/of slecht ter been excursie; dit aangeven. Bij voldoende animo kunnen we hiervoor een datum plannen.

Tip:

mee nemen; laarzen, warme kleding die vies mag worden, verrekijker, regenjas bij regen. Kinderen dienen begeleid te worden door ouder/verzorger, vanaf 9 jaar.

Kosten;

€ 10.00 p.p. U kunt het bedrag overmaken op IBAN: NL25RABO 0337 8035 60 onder vermelding van Vogelexcursie, datum en opgegeven naam. U kunt bij ons niet pinnen. U kunt tot 1 mei betalen, indien u niet heeft betaald, vervalt de reservering en gaat de plek naar iemand anders. Dit omdat er vaak meer belangstelling voor is dan er plekjes zijn. Bij ziekte kunt u uiteraard even overleggen om te annuleren.