Excursies en workshops

Excursies op Ark 

Wij verzorgen excursies voor diverse groepen. Het natuurreservaat is uniek, in deze oude polder zijn er veel bijzonder vogels en dieren te vinden. Er zijn extra verrekijkers aanwezig, en voor de jeugdigen, liggen er weidevogelzoekkaarten klaar. Ideaal voor grote groepen, met gemêleerd gezelschap. Mogelijkheid tot bakje  koffie, met wat lekkers, is er ook voor grote groepen tot  ca  30 pers.

Prijs en wensen zijn  in overleg met de boerin.

Zo is er mogelijkheid voor een rondleiding/excursie, incl koffie/thee, vanaf 10 pers voor maar 5,95 € pp.

Workshops koefluisteren op biologische boerderij Ark. 

Samen de koeien verzorgen (& knuffelen!), meehelpen op de boerderij. We gaan van alles doen; instrooien, uitmesten, koeien aaien, kippen voeren, eitjes uithalen etc. Je mag op plekjes komen waar je anders niet zo snel komt. Dit is de unieke kans om te zien en te beleven hoe dicht de boer bij de natuur leeft en waar de melk nu echt vandaan komt. Af te strepen op je bucketlist. Uiteraard doen we tussendoor een echte boeren pitstop met wat lekkers, koffie /thee /limo of warme chocolademelk! Vers van de tap wellicht? Of misschien houd je meer van zelfgeplukte thee? Ook leuk met vriendinnen om te doen!

Bij voldoende opgaven (ca 6 pers)  wordt er een datum geprikt, of u kan zich inschrijven voor een datum.
Aanmelden via; info@boerderijark.nl
Vragen stellen kan via 06 12168191
Prijs; E 15,00 P.P.

Duur; 2,5 uur

 

* Bij een Bezoek aan Boerderij Ark, of Reservering, conformeert u zich aan onze Algemene Voorwaarden. Dezen kunt u verderop vinden op onze website. (Kort samengevat staat hierin beschreven; 1 respecteer elkaar en de dieren, 2 pas op uw kinderen, 3 gedraag u netjes. De Boerin legt de regels uit aan de kinderen en helpt u bij het naleven. )

Screenshot_2016-11-06-22-18-09