Kinderboerderij

Kinderboerderij Nijkerk

Van 0 tm 99 jaar, Iedereen is Welkom!


P1030065

 

datums; zaterdag 3 febr, woe 14 maart, woe 11 april, 9 mei, 23 mei, 20 juni, 4 juli.

tijd; 10.00-12.00 uur

prijs; E 5,00 p.p. (baby’s gratis)

Alleen toegang na opgave! ; info@boerderijark.nl (vol=vol, u krijgt per mail bevestiging na aanmelding)

 

De boerin neemt een kijkje in de stallen met u en de kinderen. De boerderij dieren bekijken, koe knuffelen, pony’s borstelen, liedjes zingen, dierengeluiden oefenen.  Kinderen mogen  de boerin helpen; voeren, instrooien, eitjes uithalen. spelen op het boerenerf!

Er is koffie/thee/limonade  en Lekkers.

  • Nodig: (warme) kleren, die vies mogen worden. Tip; Laarzen.
  • Kinderen worden vergezeld door ouder/verzorger, max drie kids per volwassenen.
  • In de wintermaanden loopt het boerderij bezoek iets terug. Er zullen dan ook minder kinderboerderij dagen zijn. Bij regen zijn de activiteiten gewoon droog in de stal 🙂

Zie:  www.facebook.com/BoerinMarieke

 

Nationale vogelweek!
Woensdag 16 mei is er een weidevogel-boerderij excursie op onze weidevogel- en biologische boerderij Ark van 15.00 – 17.00 uur. Alleen toegang na aanmelden via ; info@boerderijark.nl (Vol = vol)

Nodig; laarzen, warme kleren die vies mogen worden, verrekijker.
Kosten; 15,00 p.p. (kinderen dienen begeleid te worden door ouder/verzorger)

We nemen een kijkje op de boerderij en daarna laten we jullie het gebied zien. We bekijken welke vogels er zoal zijn en hoe ze leven. Dit is vanaf de boerderij heel mooi te zien en ook vanaf de dijk kunnen we dit prachtig bekijken. Uiteraard hebben we ook hier wat reserve verrekijkers voor de kinderen en staan er koffie, thee en limo voor u klaar.

 Graag tot dan! Boerin Marieke

  • Met het bezoeken van onze Boerderij Ark conformeert u zich aan onze Algemene Voorwaarden. Dezen staan verderop op onze site. (Kort samengevat ; 1 respecteer elkaar en de dieren, 2 pas op uw kinderen, 3 gedraag u netjes. De Boerin legt de regels uit aan de kinderen en helpt u bij het naleven.) 
Dec 2017

KInderen helpen de koeien voeren